Din indkøbskurv

Luk

KØB 2 OG FÅ 1 GRATIS PÅ ALT FRA POOCH & MUTT.

FRI LEVERING VED KØB OVER 349 DKK - ALTID BILLIG FRAGT

SPAR 10% PÅ FØRSTE ORDRE MED KODEN "FØRSTE10"

FAQ

Spørgsmål om din ordre

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad gør jeg?
Vi har 1-5 hverdages levering på størstedelen af vores varer, men nogle er der op til 14 hverdages levering på. Det vil fremgå i beskrivelsen af produktet. Er din ordre ikke ankommet inden for den forventede leveringstid, så kontakt os endelig på info@designerdyr.dk. Omhandler det skræddersyet produkter, så husk, at disse kan tage op til 4 uger, da de bliver lavet efter dine specifikke mål.

Hvilket fragtfirma bruger i? 
Vi bruger GLS og Postnord på størstedelen af vores vare. Kommer vores vare fra Bowl & Bone kommer det med GLS. Kommer vores vare fra Hello Pets og Lord Lou kommer det med DPD. Fragtfirmaet kan varierer, og vi vil refundere jeres difference af forsendelsesomkostninger, hvis I valgte en dyre løsning end først valgt.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, hvad gør jeg?
Prøv at tjekke i din spam/reklamepost mappe i din indbakke, og se om den er hoppet derned. Er den ikke her, må du meget gerne kontakte os på info@designerdyr.dk, så vi kan sikre os at alle dine mailoplysninger er korrekte og sende dig en med det samme. 

Hvor er min pakke henne?
Vil du gerne se hvor din pakke befinder sig, kan du følge den via Track & Trace. Når du får trackingnummeret sendt, vil der også forekomme hvilket firma det bliver leveret med, og et link til deres tracking service.

Jeg valgte forkert størrelse, hvad gør jeg?
Har du bestilt en forkert størrelse, og pakken er endnu ikke sendt, bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@designerdyr.dk, så vi måske kan nå at ændre det til den rigtige størrelse.

Levering og returnering

Hvordan returnerer jeg en vare?
Du har 30 dages returret fra du modtager din pakke, når du handler hos Designerdyr. Returnering og fragtomkostninger kan ikke refunderes. Specialfremstillet og skræddersyet produkter kan IKKE returneres eller fortrydes. 

Vil du gerne returner din vare, så skal du følge dette link:
https://retur.pakkelabels.dk/designerdyr

Du kan læse meget mere om vores returneringspolitik og refunderingspolitik under "Refunderingspolitik".